Rólunk

Cégünk speciális orvostechnikai eszközöket és berendezéseket forgalmaz.

A PULImedical társaság 1993-ban alakult, és azóta stabil pozíciót épített ki a szlovák piacon.
Cégünk elsősorban egészségügyi létesítményekre, orvosi központokra és egészségügyi területen tevékenykedő forgalmazókra koncentrál.
Szlovákiában az egyetemi és regionális kórházakkal, magánlétesítményekkel és a legnevesebb egészségügyi szakemberekkel működünk együtt.

A PULImedical társaság a veszélyes anyagok szállítása során az ADR megállapodásban foglaltaknak megfelelően jár el.

A PULImedical mint jogi személy teljesíti a hulladékról és csomagolóanyagokról szóló törvény által előírt kötelezettségeit.

Cégünk tagja a SEWA (Slovak Electronic Waste Agency) egyesületnek, ennek köszönhetően teljesíti az Újrahasznosítási Alappal szembeni kötelezettségeit, és teljes körű szolgáltatásokat kínál az elektronikai hulladékok elszállítása és ártalmatlanítása terén.

A PULImedical székhelye egy ipari övezetben, Pozsonyivánkán (Ivanka pri Dunaji) a Nádražná utcában lévő, a cég tulajdonát képző épületben található.

Szolgáltatások

Használják ki első osztályú szolgáltatásainkat

  1. 1 Orvosi műszerek és eszközök értékeítése
  2. 2 Kiszállítás az ország egész területén
  3. 3 Szakmai rendezvények és továbbképzések
  4. 4 Garancia és jótállás utáni szervíz

Cégünk által képviselt márkák.

A következő világszintű gyártókat képviseljük: Agfa- Belgium, Merit - USA, BectonDickinson - USA, EllaLegros - Franciaország, Hitachi - Japán, Mentor - USA, MollerMedical - Németország, Planmed -Finnország, TruLife - Írország, Voe -Spanyolország. Cégünk számos fontos világkiállításon van jelen, mint pl.: ECR Bécs, Ausztria; MEDICA Düsseldorf, Németország; PRAGOMEDICA Prága, MEDICA Brno, Cseh köztársaság.

Lépjen velünk kapcsolatba a kapcsolatfelvételi űrlap segítségével
Töltse ki az űrlapot
Űrlap
Szeretne további tájékoztatás kapni?
ELÉRHETŐSÉG
Kapcsolatfelvétel